Pensions… garantides? Avui? I d’aquí a 10 anys?

Com bé sabeu, les pensions són l’element més rellevant del nostre benestar social a la vellesa però ara més que mai estan en un autèntic perill. L’actual model de repartiment està constantment atacat dels diferents governs espanyols amb els suports dels sectors econòmics més reaccionaris de l’Estat espanyol, com la banca, les patronals i molt especialment el Banc d’España.

L’increment d’anys de treball i la reducció de l’import de les pensions són part dels aspectes més crucials que ens afecten i que sols tenen solució en la constitució un estat propi català que s’administri la seva riquesa econòmica.

Ara tenim l’oportunitat de conèixer en detall la situació actual i el futur de les pensions en la conferència que realitzarà el nostre company de la sectorial Paco Martínez expert en el tema de les pensions des de fa molts anys.

La conferència serà el pròxim divendres 10 de desembre a l’Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer, carrer Sol i Pedrís 93 a Sabadell, a les 2/4 de 8 del vespre i estarà presentat per en Jordi Folch.

Esperem la vostra assistència en aquest tema tan cabdal per tots nosaltres i en especial pels nostres fills.

Desplaça cap amunt