Primera conferencia virtual sobre pensions

En un any tan especial, tothom s’ha adaptat i espavilat per seguir fent les activitats habituals. EL mateix ha fet la Sectorial de Jubilats i jubilades. Primer van ser les reunions de treball que les estem fent de manera virtual i aquesta tarda hem iniciat la primera conferència sobre pensions també de format virtual. Ha estat dins del cicle de conferències que organitza l’Assemblea Territorial de Les Corts.

Aquesta no serà la primera i única, ja que s’està preparant més conferencies d’altres temàtiques que anirem informant quan estiguin apunt. L’èxit de la conferència sobre pensions que ha el nostre soci Paco Martínez,  ens fa pensar que caldrà repetir-la més d’un cop. 

L’avantatge sobre el format presencial és que podem ampliar els límits d’aforament i les distàncies geogràfiques, de manera que alhora podem tenir assistents de Tarragona o Lleida alhora, cosa impensable en una conferencia presencial.

Desplaça cap amunt