FEM SOBIRANIA FISCAL

El camí cap a la Independència no té aturador. L’Assemblea té el compromís de ser decisiva i si fa un temps va promourà el Consum Estratègic per enfortir el consum local, ara toca fer un pas més per enfortir una de les estructures més importants d’un Estat com és la hisenda i en particular la de la Generalitat.

Amb la campanya de sobirania fiscal, Jo pago a Catalunya, situem el Govern en una posició de força de cara a la ruptura amb l’Estat espanyol. Hem d’aconseguir que les institucions catalanes tinguin el control del màxim d’impostos possibles.

Actualment, la Generalitat tan sols recapta el 5,3 % de cotitzacions, taxes i impostos. Ara és la liquidació d’impostos però més endavant hauran de ser les declaracions de la renda i així fins a aconseguir que siguin tots els impostos que paguem els catalans.

Jo pago a Catalunya, és una campanya que ens permetrà anar prenent poder a l’administració espanyola i atorgar-li a la catalana. Hem de reforçar les nostres institucions i obligar-les a estar ben preparades per quan es porti a terme la ruptura amb l’Estat espanyol.

Si vols tenir més informació, pots fes clic aquí. També a la pàgina principal de la web, hem creat un enllaç que estarà de forma permanent per accedir en qualsevol moment, si tens algun dubte.

Desplaça cap amunt