La Diada dels jubilats i jubilades

Aquesta Diada hauria hagut de ser la Diada dels Jubilats i Jubilades.  Per primer cop a la història de l’Assemblea i a petició de la Sectorial es va demanar a la comissió organitzadora de la Diada, poder tenir un punt de concentració propi per expressar públicament el nostre enuig vers les polítiques regressives de benestar social de la gent gran i en especial de les pensions. El lloc escollit era per descomptat enfront l’edifici del Banco de España a la Plaça Catalunya de  Barcelona.

Un gran contrasentit perquè segurament pocs jubilats i jubilades podran gaudir d’aquesta convocatòria en ser majoritàriament persones de risc i perquè encara que es prenguin totes les mesures de seguretat sanitària, la salut és un do que cal cuidar i preservar.

Però encara que la gran majoria dels membres de la Sectorial no puguem estar enfront d’una de les entitats més corrosives de l’estat espanyol, ens hem d’omplir d’orgull per aquest reconeixement d’estar en un dels més de 90 llocs escollits per manifestar-nos aquest 11 de setembre.

A més, no estarem sols, ja que les Territorials de Ciutat Vella i Fort Pienc van abraçar la idea des d’un primer moment i gràcies a ells, per la seva experiència i organització en actes públics, la manifestació serà tot un èxit.

Desplaça cap amunt