Intersindical-CSC, el nou aliat dels jubilats i jubilades

En la nostra lluita per defensar el benestar social de tots els jubilats i les jubilades, aviat tindrem un nou i important  aliat. La Sectorial de Jubilats Gent Gran ha iniciat converses amb la Intersindical-CSC per creat un espai o una federació que defensi els interessos de tots els jubilats i jubilades de Catalunya.

L’Intersindical és un sindicat que no té cap obediència espanyola i que defensa la independència com la solució a molts dels problemes que pateixen els treballadors que estan en actiu en el nostre país.

Un dels principals objectius serà la defensa de les Pensions i la defensa del sistema públic redistributiu, l’únic sistema solidari entre els treballadors actius i dels pensionistes, que formen un conjunt indissoluble compartint drets socials comuns per igual.

El propòsit de la Sectorial és vertebrar un nou espai sindical  per liderar la protecció i millora dels seus drets  de la gent gran,  amb visió nacional i treballant en coordinació amb la resta del moviment independentista per difondre l’Espai a la major gent jubilada possible.

La pandèmia del Covid-19 ha endarrerit les converses i per això esperem abans de la tardor ja us puguem anunciar detalls més concrets que aquest gran acord i que tots i totes puguem participar.

Desplaça cap amunt