La Sectorial avala a dos candidats al Secretariat Nacional

La Sectorial de Jubilats-Gent Gran va concedir aquest passat dimarts l’aval per presentar-se a les eleccions al Secretariat Nacional  als dos candidats que ens ho van sol·licitar.

En concret les peticions van ser: en Jordi Martí  de la Territorial d’Ulldecona i que es presenta per la part Nacional i en Oriol Martínez de la Sectorial d’Economistes que es presenta per un dels 5 llocs reservats a la representació de les Sectorials.

Els dos candidats van presentar les seves raons, opinions i propostes personals per dinamitzar el Secretari Nacional si són elegits.

La reunió que es va realitzar per vídeo-conferència amb motiu de l’estat d’alarma i van respondre a totes les preguntes que els membres de la Sectorial els hi van formular.  A partir d’aquí, molta sort als dos candidats.

Desplaça cap amunt