TRAM 7 punt de trobada de tots els jubilats i jubilades a la Diada

Aquest Onze de Setembre invitem a tots els jubilats i jubilades  a celebrar junts la diada més important de Catalunya.

Estarem en el  tram 7  situat a l’Avinguda Diagonal amb el carrer Martí i Julià, a on està l’hotel Hilton i l’hospital de Barcelona.  Per accedir fàcilment tenim l’estació de Maria Cristina  de la línia de metro  L7  (color verd).

L’Assemblea ens tindrà reservat un espai amb cadires i altres facilitats per la gent que més ho necessiti. Així es podrà seguir l’acte amb tota comoditat.

Com diu l’Assemblea, encarem una Diada transcendental: ara toca fer la República catalana. Omplirem la Diagonal de Barcelona per recuperar la força popular i apoderar-nos per donar forma al mandat que vam votar massivament l’1 d’octubre del 2017. Mai abans havíem estat tan a prop del cim. Només amb la força de la gent aconseguirem fer aquest darrer tram per conquerir, d’una vegada per totes, la independència.

Aquest Onze de setembre, omplim la Diagonal i comencem a fer la República catalana!

 Els jubilats i jubilades tornarem a estar en primera fila i demostrar la nostra força fent  el crit més fort que s’hagi sentit mai.  Veniu amb la familia i els amics, hem d’omplir tot el tram 7. Us esperem.

 

Desplaça cap amunt