Qué farem aquesta DIADA ?

Enguany, el dia 11 de setembre, ens manifestarem al llarg de tota la Diagonal de Barcelona, des de Glòries fins al Palau de Pedralbes, per fer sentir la nostra veu i exigir el compliment del mandat que vam votar massivament l’1 d’octubre del 2017.

El punt culminant de la Diada per la República catalana serà a les 17.14 h, com cada any i cal ser-hi amb prou marge de temps. El protagonisme raurà, de nou, en la força de la gent. Tothom portarà els missatges que vulgui, i podrà fer sentir la seva veu, com l’1 d’octubre. En aquesta línia, a l’inici de la Diada, es farà un silenci absolut que es trencarà amb una gran onada de reivindicació que recorrerà la Diagonal de punta a punta, en la qual els assistents compartiran i expressaran tots els missatges que hauran dut. Aquesta onada, que simbolitza la força de la gent, és la que tombarà tots els obstacles que se’ns posin al davant. Quan arribi al final i un cop acabada l’acció, s’iniciaran els parlaments.

En aquest  vídeo informatiu t’expliquem tots els detalls de manera gràfica i breu. I si encara no t’has inscrit al teu tram de la Diada per la República catalana, pots fer-ho al web diada.assemblea.cat. Només seran uns minuts, i ens ajudarà a organitzar-nos millor perquè la mobilització sigui un èxit. No t’oblidis tampoc d’adquirir el lot amb la samarreta. Només així podrem finançar totes les campanyes que fem durant la resta de l’any. Pots adquirir-lo a la teva territorial o a la botiga de l’Assemblea.

Aquest 2018, hem de tornar a omplir Barcelona. No podem fallar: inscriu-t’hi! Fem la República catalana!

Desplaça cap amunt