L’Assemblea General Ordinaria s’acosta

La nostra Assemblea General Ordinària (AGO) s’acosta, aquest diumenge 25 de febrer, en el moment oportú. Urgeix establir el nou Full de ruta 2018, disponible al web, ara en ple procés de debat i presentació d’esmenes, i convé que se senti clara i forta la veu de l’Assemblea Nacional Catalana. T’esperem el diumenge 25 de febrer al Pavelló de la Mar Bella, a Barcelona.

Per facilitar l’organització, si us plau fes la preinscripció. El formulari és al web https://assemblea.cat/reserva. La preinscripció no és obligatòria, però sí recomanable. Està oberta del 3 al 18 de febrer.

Per resoldre incidències de preinscripció, cal enviar un correu a cens@assemblea.cat.

Hi haurà dinar. Aquest any el servirà El Graller Rialler, de Manlleu, reconeguda empresa de càtering amb una gran trajectòria en àpats populars. Per procurar l’èxit d’organització, enguany els tiquets aniran numerats i assignaran el lloc a taula. Es recolliran en el moment de fer la inscripció.

Recomanem que els qui vulgueu seure junts passeu a recollir els tiquets en grup. Per dubtes sobre el dinar, poseu-vos en contacte amb Laura Arenas lauraas@assemblea.cat

Ens veiem d’aquí a quinze dies!

Desplaça cap amunt