Assemblea General Ordinària 2018

El Secretariat Nacional va aprovar aquest dissabte, 13 de gener, a Torroella de Montgrí, la Ponència del full de ruta 2018-2019. També va aprovar la convocatòria definitiva de l’Assemblea General Ordinària.

  • La Ponència del full de ruta 2018-2019 està disponible al web https://assemblea.cat/ago2018, i ahir es va enviar als socis amb el comunicat “Per la defensa del Parlament votat pel poble”.
  • Ha calgut canviar la data de l’Assemblea General Ordinària: serà el diumenge 25 de febrer, a Barcelona, al Pavelló de la Mar Bella. (Ha estat impossible trobar un recinte adequat i disponible i a un preu enraonat el diumenge anterior.)

Ara s’obre el període de debat del Full de ruta a les assemblees territorials, sectorials i exteriors, des del dilluns 15 de gener fins al diumenge 11 de febrer. La tramitació de les esmenes, gestionada per la Comissió d’Incidència Política, estarà oberta del dilluns 5 de febrer fins al diumenge 18 de febrer. L’adreça per enviar-les és esmenes@assemblea.cat.

Tot i haver hagut d’endarrerir l’Assemblea General Ordinària una setmana, el Secretariat Nacional proposarà igualment a l’AGO que la data de les eleccions sigui el dissabre 17 de març, de manera que el nou Secretariat Nacional es pugui constituir ja la setmana següent, abans de la Setmana Santa, i puguir escollir els quatre càrrecs orgànics de president, vicepresident, secretari i tresorer.

Junts, fem més forta l’Assemblea!

Desplaça cap amunt