NOTICIA INTERESSANT

Llegeixo una noticia al Vilaweb del dia 9 d’agost prou interessant. noticia Vilaweb.

Schausberger_RedeUn polític del Partit Popular austríac el Sr. Franz Schausberger fa unes declaracions en les que critica la UE perquè no fa res en el cas català, i va més enllà, es permet fer recomanacions a la UE dient: la Unió Europea hauria de desenvolupar un ‘procés d’ampliació interior per a solucionar la qüestió catalana.

I com diu l’article aquest senyor no és qualsevol, el seu partit governa en coalició a Àustria I a més presideix una fundació o Institut: IRE, Institut per les Regions Europees que té com missió: tradueixo el primer i quart paràgrafs.

Els nostres Principis

~ Europeus i regionals

Les nostres activitats s’enfoquen a nivell regional Europeu. Treballem en contacte permanent amb responsables econòmics i polítics i també amb la societat civil de tots els paisos d’Europa. Com a partidaris del procés d’integració Europea ens adherim als principis Europeus de tolerància, enteniment internacional i de subsidiarietat.

~ Sostenibilitat i enfocament orientat positiu 

Més de 100 regions, pobles, ciutats i empreses son membres de l’IRE. La seva connexió és l’interès per convertir les idees en accions i reforçar la importància de les regions i els municipis en el procés de les grans decisions polítiques. L’IRE col·labora amb ells mitjançant una extensa xarxa de responsables polítics, econòmics i de la societat civil i oferint la nostra experiència en àrees de regionalització i descentralització de les diferents àrees polítiques.

Fi de la traducció

Una altra veu que entén que la UE té un problema intern i que com fa el Sr. Rajoy, mira cap un altre costat, fins que el problema li explotarà a les mans, i llavors diran: que ha passat?. Com és que no hem sabut preveure?. I ara que fem?

Pere Gabarra
Responsable activitats adherits
Sectorial Jubilats
ANC

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

% d bloggers així: