Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

X Assemblea General Ordinària 2022 (AGO)

17 març 2022-23 març 2022

Del 17 al 23 de març se celebrarà la X Assemblea General Ordinària (AGO). És una cita molt important, tant per l’Assemblea com pel país ja que, a més de l’ informe econòmic, de gestió, del pressupost de l’entitat i la convocatòria d’eleccions al Secretariat Nacional pel període 2022-2024, també es votarà el Full de ruta d’enguany.

Un Full de ruta que, des de l’enquadrament del moment actual, insta el moviment a preparar-se per un nou embat, identifica les passes a seguir i les fites marcades per l’Assemblea a partir dels fronts d’acció del moviment popular de base, institucional i exterior per aconseguir el nostre objectiu fundacional: la independència de Catalunya.

La votació serà telemàtica i durarà set dies:

  • 17 de març: votació de la Mesa, dels interventors i de les esmenes a la totalitat al Full de ruta.
  • Del 18 al 21 de març: votació de les esmenes vives al Full de ruta.
  • Del 22 al 23 de març: Votació del document final del Full de ruta, dels informes de gestió, de l’informe econòmic, del pressupost 2022 i de la proposta de convocatòria de les eleccions al Secretariat Nacional. OBTENIR CONTRASENYA

Per poder participar a l’AGO cal ser membre de ple dret i estar al corrent de pagament a data 31 de desembre de 2021.  És molt important que consultis el cens i comprovis la teva inclusió. Ho podràs fer fins al dia 24 de febrer. Per qualsevol incidència al respecte, hauràs d’enviar un correu a cens@assemblea.cat indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte.
La data màxima per respondre les incidències del cens serà el dia 11 de març de 2022. Passada aquesta data no s’admetrà cap més incidència ni reclamació relativa al cens.
Properament rebràs una convocatòria de la sectorial per participar en les reunions preparatòries per debatre el Full de ruta i la reforma parcial d’Estatuts i Reglament de règim intern.

 

Mostra els detalls

Inici:
17 març 2022
Finalització:
23 març 2022
Lloc web:
https://assemblea.cat

Organitzador

Secretariat de la Sectorial
Desplaça cap amunt