Una Diada més?

Una Diada més? Creiem que no. La Diada d’ahir va ser diferent. Va ser un cop de moral a tots els activistes que creiem que la independència arribarà més aviat que tard i que practiquem la independència cada dia. Cal ser sincers que després dels canvis a l’ANC i de la davallada dels partits indepes la jornada d’ahir no era molt il·lusionant i les expectatives eren baixes. Doncs res de res. En una encertada decisió d’ubicar la manifestació a l’Arc de Triomf i de fer-la descentralitzada en cinc ciutats del Principat, podem parlar d’un èxit que ens permet seguir amb més força i convicció el camí de la independència. No sols va respondre Barcelona, Tarragona, Lleida, Tortosa i Girona van omplir els carrers amb la il·lusió que la següent serem més.


Amb orgull podem dir que la gent gran de la Sectorial va tornar a respondre i aquest cop sense cap mania a primera fila de la manifestació i orientant a molta gent despistada que no sabia on anar. Segurament al “poder “de l’ANC no li haurà agradat aquest gest, però nosaltres des de fa molts d’anys, som l’única agrupació de socis que hem anat a totes les manifestacions organitzades per l’Assemblea exhibint nostra la pancarta per la independència i encara no hem rebut cap agraïment, ni felicitació per la nostra tasca propagandística.
Ahir segurament no érem molts comparats amb altres Diades, però érem els necessaris per mantenir la flama i el clam, més necessari que mai.

Desplaça cap amunt