El còmic de la Llista Cívica

A l’actual debat de la llista cívica que vol impulsar l’ANC estan coexistint una gran varietat de maneres de comunicació. Des de les reunions informatives oficials dirigides i organitzades pel Secretariat que tenen una quantitat quasi il·limitada de recursos per fer sentir la seva veu, com les fórmules de manifestació més típica de les oposicions polítiques com són els manifestos, la recollida de signatures i de les trobades quasi clandestines, el boca-orella i els grups de xarxes socials, que evidència una manca de recursos. És la calca tradicional de les lluites contra el poder polític establert, el petit contra el gran i el David contra el Goliat. Per aquest motiu, la gent que no desitja que l’ANC perdi els seus valors i el seu sentit fundacional ha d’inventar-se noves fórmules per arribar als socis d’una manera nova i original. Un dels socis de la Sectorial de la Gent Gran, habituat al món de la comunicació ha realitzat una novel·la gràfica, on un matrimoni, socis de l’ANC fundacional van repassant tots els esdeveniments del procés, des de la consulta d’Arenys de Munt fins just ara al debat de l’anomenada llista cívica. Aquesta comunicació en format de “còmic” permet repassar des d’una visió crítica i personal, quasi autobiogràfica de l’autor, moltes de les situacions polítiques de Catalunya i de la mateixa ANC, per al final fer una reflexió i extreure unes conclusions.

Us invitem a clicar l’enllaç i llegir aquesta narració, que ben segur us farà recordar temps passats, alguns d’agradables i altres no tant.

https://heyzine.com/flip-book/afadd51b50.html

Deixa el teu comentari

Desplaça cap amunt