El servei mòbil d’inscripció al Consell per la República

A través del sistema de propostes, que des del passat 18 de març està vigent a la Sectorial de la Gent Gran, arribà el dia 13 de maig la proposta de crear un servei mòbil d’àmbit nacional d’ajuda a la inscripció al Consell per la República per a posar-lo a disposició de les Assemblees Territorials i dels Consells Locals per la República que ho demanin. Aquesta proposta fou acceptada pel Grup de Treball de la Sectorial en la seva reunió del dia 20 de maig i, per tant, ja s’està treballant per a la seva implementació tant aviat com sigui possible.

El servei consistirà en desplaçar a qualsevol punt del territori un equip format per membres de la Sectorial capacitats per a resoldre els dubtes que la gent pugui tenir en torn a les característiques, objectius i utilitat del Consell per la República, i facilitar els mitjans i els coneixements tecnològics necessaris per a poder fer efectiva la inscripció al Consell de tothom que ho demani.

L’objectiu del servei no és altre que fer arribar a qualsevol racó de Catalunya la possibilitat de que tothom que ho desitgi pugui obtenir i gaudir de la Identitat Digital Republicana i participar directament en aquest projecte de present i de futur que és el Consell per la República. Des de la Sectorial animem a totes les Assemblees Territorials de la nostra entitat i, si s’escau, als Consells Locals per la República a que es posin en contacte amb nosaltres (gentgran@assemblea.cat) per aconseguir engrandir el Consell i dotar-lo del múscul que sens dubte ens caldrà en els propers temps.

Desplaça cap amunt