ASSEMBLEA’T, amb tu ho podrem tot.

L’Assemblea ha iniciat una campanya per augmentar el nombre de socis i sòcies. No és una campanya qualsevol sinó una campanya molt important que tots hem d’estar compromesos i que indica clarament la voluntat ferma de ser més forts per concentrar els esforços en un únic objectiu: la independència. Raó és simple, l’ANC és clau per defensar que la independència és l’única sortida al conflicte que tenim obert amb l’Estat espanyol. Sols nosaltres ho podem fer per què és el nostre únic motiu fundacional.

L’Assemblea és actualment la representació, altaveu i motor mobilitzador de la societat civil organitzada. Durant anys hem organitzat les mobilitzacions més importants de la història contemporània d’Europa. Aquest any, malgrat la pandèmia, hem fet la mobilització adaptada a la COVID-19 més important d’Europa, on la Sectorial de Jubilats va tenir un protagonisme important en la concentració organitzada davant de les oficines del Banco de España a la plaça de Catalunya de Barcelona.

Però no sols són les manifestacions, sinó també les activitats per apoderar la societat catalana en la desconnexió amb l’Estat espanyol. D’aquesta manera l’Assemblea impulsa Eines de País, l’èxit de les Cambres de Comerç, impulsem la sobirania fiscal per empènyer el Govern de la Generalitat a recaptar el màxim volum d’impostos i tenir l’oportunitat de ser gairebé sobirans el dia de la independència, enfortim sindicats independentistes i presentem candidatures independentistes als col·legis professionals i ara impulsem mecanismes de fiscalització dels partits i les institucions perquè treballin per l’objectiu de la independència i també tota l’activitat internacional en el reconeixement del conflicte català.

Amb les quotes dels socis i sòcies garantim la independència financera de l’Assemblea i, per tant, la seva independència a l’hora de decidir i exercir la seva influència. L’Assemblea no ha rebut mai cap subvenció pública ni vol recórrer al finançament bancari. Ara som més de 50.000 socis i sòcies, però hem de ser molts més. Tenim encara uns altres 50.000 simpatitzants que hi han d’esdevenir socis de ple dret.

Segur que deus conèixer alguna persona, amic o conegut que el pots convèncer perquè faci el pas. A la sectorial de Jubilats, tenim més de 1.000 simpatitzants que han de ser socis. Si som molts serem forts, molt forts, i més accions es podran dur a terme a favor de la independència de Catalunya que és el nostre únic objectiu. Tu pots ajudar molt a la teva Sectorial i a l’Assemblea. ASSEMBLEA’T

Desplaça cap amunt