DIADA VIRTUAL 2020

La diada virtual és una proposta innovadora que pretén completar una Diada Presencial que aquest any està molt limitada per la crisi sanitària en la que estem immersos.
Es tracta d’implementar un instrument visible des de tot arreu que permeti mostrar al mon la força de l’independentisme en absència de les manifestacions massives dels vuit darrers anys, mitjançant la creació d’un mapamundi virtual en el que es vegin reflectits tant l’arrelament de la convicció independentista al territori nacional com les seves extenses connexions internacionals.
Simultàniament , la Diada virtual també vol ser un mitjà per mostrar el tarannà solidari de l’Assemblea a través de la contribució econòmica  de les donacions dels participants de la diada virtual per a quatre sectors especialment castigats per fer front a l’emergència social de la crisi com ara son la salut, el social, la llengua i la cultura i el medi ambient.

El manual per utilitzar el QR solidaris. 

Per participar a la Diada virtual s’ha d’adquirir els que anomenem codis QR. Per saber millor el seu funcionem i que saber cal fer perquè tot sigui un èxit, la Sectorial de Jubilats- Gent Gran ha realitzat el manual de suport  que podeu llegir a sota i que ens ho posa molt fàcil.
També podeu accedir-hi des de el menú lateral fent clic a “Manual diada virtual 2020”  

Desplaça cap amunt