Les Sectorials al Secretariat Nacional

Per primer cop i després de les esmenes aprovades a la passada AGO, les Sectorials tindran 5 llocs al Secretariat Nacional. Aquests nous secretaris nacionals seran escollits entre tots les sòcies i els socis inscrits a qualsevol Sectorial.

Som prop del 30% dels membres de l’Assemblea (13.996 de 47.645). Algunes Sectorials es van crear a 2012, tot just després de la creació de l’Assemblea, com la nostra Sectorial de Jubilats.

Les Sectorials estan implicades dins de les estructures empresarials, de l’administració, de les organitzacions socials, en molts àmbits claus de la societat com economia, informàtica, psicologia, educació, sanitat, estibadors, universitats, pageses, juristes, arquitectes i en moviments socials com les dones, LGTBI, joves i jubilats i jubilades i molts més. La suma de les sinergies de les Assemblees Territorials i les Assemblees Sectorials pot donar noves capacitats a l’Assemblea especialment en l’objectiu d’ocupar espais de poder.

Pendent del tancament final, s’han presentat 9 candidatures per cobrir els cinc llocs. Aquesta és una oportunitat que no podem deixar passar i cal donar suport amb els nostres vots. El tot és més que la suma de les parts.

Desplaça cap amunt