Barcelona sense carrers.

No sé quins carrers  ens falten omplir per demanar simplement justícia i llibertat.  Ara, hem tornat al carrer Marina, perquè sembla que Barcelona ja no té més carrers prou amples per acollir les massives manifestacions que d’una manera repetida i incansable s’organitzen per exigir el la llibertat de tots els empresonats i exiliats. Per cada atac de l’estat espanyol contra els nostres drets, més gran serà la resposta i també cada vegada serà més original i singular. Sigui l’ANC, sigui el Tsunami Democràtic o el Pícnic per la República, les convocatòries a omplir els carrers, places, carreteres i altres indrets tindran una resposta efectiva de tots els demòcrates catalans. Ja no tenim por d’ocupar un aeroport, de tallar la Meridiana o la plaça d’Espanya, i d’altres carrers sigui a Girona, Tarragona o Sabadell. L’embat s’ha iniciat i sortirem guanyadors, aquest dissabte al carrer Marina vam tornar a guanyar per golejada i els jubilats i jubilades a tots els carrers com hem fet sempre.

Desplaça cap amunt