No ens aturaran

Dies intensos i de forta mobilització i participació popular. Des de l’anunci de la injusta sentència els nostres presoners polítics, la societat catalana s’ha mobilitzat per donar una resposta al repressor Estat espanyol.

Barcelona – Diagonal

La primera reacció han sigut infinitats d’actes a cada població amb talls de carreteres locals i generals, que han reunit a estudiants, treballadors i també als jubilats i jubilades. Un punt decisiu ha estat l’organització de les cinc marxes per la llibertat convocades per l’Assemblea i Òmnium ha portat la resposta a un punt culminant de participació popular. Les marxes han sortit des de les ciutats de Tarragona, Vic, Berga, Girona i Tàrrega, de totes elles la gent gran s’ha incorporat essent un part important del gruix de les marxes. Han fet un recorregut apoteòsic, ja que la gent s’ha bolcat en cada població per on creuaven. I que s’aprofitaven per incorporar-se a les columnes. Una organització que ha cuidat en cada moment dels allotjaments i serveis d’alimentació  amb el suport de totes les Territorials de les comarques o pobles.

Finalment, avui divendres i coincidint amb la vaga general convocada pels sindicats de caràcter independentistes per reclamar una millora salarial i de les pensions, les marxes han entrat a Barcelona per diferents grans avingudes per confluir al Passeig de Gràcia. No cal repetir que molts companys de la Sectorial han participat en totes les marxes, la de Tarragona, Vic, Tàrrega, Girona i Berga. Pels residents a Barcelona s’han convocat dues incorporacions curtes però intenses, la primera el dijous a la marxa del Maresme, i la segona el divendres a la marxa que entrava per la Diagonal. Un èxit de participació que manifesta el gran rebuig de la població catalana sigui indepe o no cap aquesta sentència injusta i inútil. Els volem a casa i no ens aturarem fins a aconseguir-ho.

Desplaça cap amunt