La República ens visita

Aquest passat dijous, la Sectorial va organitzar de nou un dinar col·loqui aquest cop amb en Joan Puig director de La República, un dels diaris digital més llegits, que no pertany a cap grup editorial amb diaris de paper i absolutament compromès amb la independència de Catalunya.

En Joan Puig va parlar amb total franquesa, amb un llenguatge clar i directa. No va rebutjar cap tema, ni del passat, ni del present, ni del futur. Igualment va parlar de la situació econòmica dels mitjans de comunicació i la política discriminatòria de l’actual Generalitat vers els diaris republicans. Apart de ser el director d’un mitjà de comunicació,  també té una llarga experiència política i això va permetre  establir un clima de gran complicitat en el torn de les preguntes dels assistents al dinar.

Aprofitant la trobada de molts jubilats i jubilades de la sectorial, en Paco Martínez voler compartir el seu 80 aniversari, bufant les tradicionals espelmes i invitant a tothom a una copa de cava. En nom de tots els membres de la sectorial, enhorabona Paco.

Desplaça cap amunt