Ara la diada després d’un any de no parar.

Des de la diada de 2018, la nostra Sectorial s’ha estat present en totes les grans convocatòries que ha organitzat l’Assemblea en aquest darrer any; de Madrid a Estrasburg, i ara tornen de nou a la diada. Si una cosa caracteritza a les jubilades i als jubilats és el nostre suport incondicional en la lluita per l’alliberament dels empresonats i el retorn dels exiliats.

Però per sobre de tot, perquè volem un país més just, més democràtic, on els catalans puguem decidir lliurement el nostre futur. La capacitat de mobilització de la gent gran és històrica. Tenim una ambició boja per aconseguir la República, i el veritable motor de les mobilitzacions és la nostra voluntat de canvi cap a la independència. La diada és un dia molt assenyalat per les nostres reivindicacions , per aquest motiu us esperem al Tram-16. Estarem just davant del núm. 480 de la Gran Via. Tenim un espai habilitat amb cadires, begudes i altres atencions. També tindrem una carpa de benvinguda on ens podem conèixer i compartir amb tots vosaltres aquest dia tan especial.

Ja podeu fer les inscripcions a diada.assemblea.cat

i recordeu que cal fer-ho al TRAM 16.

Desplaça cap amunt