A Europa, llista unitària

Volem un triomf de país

Els que estem compromesos amb la causa de la llibertat nacional, vinguts de totes les ideologies democràtiques, creiem que és imprescindible la unitat d’acció per avançar, per això exigim una llista unitària a Europa.

Les eleccions europees del 2019 a l’Estat espanyol coincideixen amb les municipals i en algunes comunitats amb les autonòmiques. Se celebraran el 26 de maig: la participació serà més alta que mai. Cal anar a Europa com a societat nacional diferenciada en el marc europeu, cal ser al màxim de visibles.
En unes eleccions com les europees una llista unitària és l’estímul per aconseguir una participació de l’independentisme molt per sobre de la mitjana de l’unionisme.

Si volem reconeixement internacional com a nació, és imprecindible presentar-nos amb una llista unitària a les eleccions europees.
Amb una llista unitària obtindrem molts més diputats. Per separat podem obtenir zero eurodiputats.

A les eleccions europees hi ha circumscripció electoral única. Actual-ment hi ha tres eurodiputats independentistes.

Gràcies a l’efecte multiplicador d’una llista unitària l’independentisme podria beneficiar-se de l’augment d’eurodiputats per l’Estat espanyol (passar de 54 a 59), i així treure’n més dels que ara tenim.

Unitat electoral no vol dir uniformitat en l’acció.

Exigim als partits que defensen el dret a l’autodeterminació de Catalunya que vagin amb llista unitària a Europa. Cal guanyar, la llista unitària a les eleccions europees és el camí.
Adhereix-te al manifest i fes-lo córrer!

Desplaça cap amunt