21D Tombem el règim

El dia 21 mostrarem que el Govern de l’Estat opressor que té presos, exilitats i represaliats polítics en ple segle XXI no és benvingut a Catalunya, per això fem una crida a mobilitzar-nos de bon matí i a desplaçar-nos amb vehicles des d’arreu de Catalunya per anar tranquil·lament fins a Barcelona.

Aquest mateix divendres a les 9 h, Roger Español està citat a declarar com a investigat a la Ciutat de la Justícia. L’acompanyarem per fer-lo sentir que no està sol. També donem suport a la convocatòria de vaga de la Intersindical-CSC i, a les 11 h, la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, intervindrà al Consell Popular de Ministres, davant de l’estació de França, organitzat per Òmnium Cultural per dir NO a la presència del Govern espanyol a Barcelona.

L’esperit de la jornada és que cada entitat faci crida al matí a expressar el rebuig al Govern opressor de la manera que se senti més còmoda per tal d’arribar a tots els racons de Barcelona i a la tarda trobar-nos tots junts, a les 18 h, als Jardinets de Gràcia de Barcelona, en una manifestació unitària sota el lema “Tombem el Règim”.

No entenem ser en un estat on els actes de manifestació pacífica siguin un problema i es criminalitzin. Davant les amenaces d’un nou 155 i de més policies a Catalunya, la societat civil respondrem de manera organitzada, unida i transparent mostrant el rebuig a la repressió i la criminalització.

Desplaça cap amunt