Jordi Romeva un referent de la Sectorial de Jubilats

Aquest passat 12 d’octubre, en Jordi Romeva, un dels membres referents de la Sectorial de Jubilats i pare del Conseller Raül Romeva empresonat a Lledoners, va fer un emotiu i encès parlament en l’acte organitzat per l’ANC Terres de l’Ebre, davant de la presó on està reclusa Carme Forcadell, ex-presidenta de l’ANC  i del Parlament.

En Jordi Romeva ha estat sempre un gran activista i lluitador incansable per la independència de Catalunya, així també com a membre fundador de la Sectorial de Jubilats.  Nosaltres des de la Sectorial, li donem ple suport a totes les seves iniciatives en pro de l’alliberament de tots els empresonats i exiliats catalans. Així li van poder demostrar personalment en el dinar d’homenatge que la Sectorial li va organitzar el passat mes d’abril.

Desplaça cap amunt