Una diada amb l’impuls de la Sectorial

Un cop més els jubilats i les jubilades no han faltat a la cita i tornar a donar un èxit rotund a la diada. Enguany el punt de trobada era en el tram 7. A poc a poc grups de membres de la Sectorial acompanyats d’amics i familiars han anat omplim l’espai indicat per l’organització. Com ja és habitual la pancarta “Jubilats-Gent Gran per la República” indicava el punt exacte de la trobada. En el lloc hi havia cadires preparades per descansar per les persones que l’estat de salut no permetis seguir la manifestació. També aquest any la Sectorial havia organitzat una botiga per recaptar fons per donar suport econòmic a les activitats de la Sectorial. Tal ha sigut l’èxit, que la Gemma i la Núria ho han venut tot en poc temps i s’han quedat sense feina. Un gran dia per reclamar un el compliment del resultat de l’1-O, i on els jubilats i les jubilades serem l’impuls de la nova República Catalana.

Desplaça cap amunt