Registre d’electors

El passat mes de juliol, els socis i sòcies vam ratificar contundentment que l’Assemblea impulsés i/o potenciés unes primàries per elegir els candidats i candidates a les eleccions municipals de 2019 mitjançant un procés de Primàries Obertes. El procés ja està en marxa i us comuniquem que el registre d’electors per poder-hi participar ja s’ha obert.

Tothom qui vulgui votar haurà de fer una inscripció digital fent clic en aquesta imatge:

Un cop l’usuari s’hagi inscrit telemàticament com a votant, caldrà que, a partir de l’1 de setembre, es dirigeixi a una territorial de l’ANC amb el DNI o NIE, per validar aquesta inscripció i, així, poder votar a les primàries del municipi de forma telemàtica. Si es vol votar de forma presencial, la validació es podrà fer presencialment el mateix dia.

Si l’adreça del DNI/NIE no contempla el municipi real de residència, caldrà acreditar la residència amb un certificat d’empadronament demanat prèviament a l’ajuntament.

És a dir, per a la validació de la inscripció telemàtica caldrà presentar en alguna territorial de l’ANC:

  • El DNI/NIE
    o
  • EL DNI/NIE + el Certificat d’empadronament, quan l’adreça d’empadronament i la del DNI/NIE siguin diferents

Els votants que no puguin fer el registre telemàticament, el podran fer presencialment a qualsevol territorial de l’ANC.

El registre és únic per votant, en el municipi que acrediti.

Us convidem i us animem a participar-hi!

Registreu-vos per poder votar en les Primàries Republicanes; una eina transversal per augmentar les opcions reals de guanyar alcaldies independentistes clau i una via directa per exigir el compliment dels programes electorals i tenir influència real sobre els partits, per tal d’exigir-los unitat i l’aplicació del mandat de l’1 i del 27 d’octubre.

Entre totes i tots, avancem cap a la República catalana!

Desplaça cap amunt