Votació Telemàtica

Aquest diumenge, 22 de juliol, i fins al dimecres 25, es durà a terme la votació telemàtica per ratificar el posicionament del secretariat nacional de potenciar i/o impulsar primàries obertes a les principals ciutats del país. És important que consulteu el cens al web de l’Assemblea i reviseu que les dades del cens siguin correctes per poder exercir el vot a la consulta.

Amb la voluntat d’oferir el màxim d’informació, diverses Assemblees Territorials han programat xerrades informatives amb Secretaris Nacionals com a ponents per explicar el procés, donar tota la informació necessària i resoldre els possibles dubtes que puguin sorgir. De moment, ja n’hi ha programades a Vilafranca, Porqueres, Amer, ANJI , Bolvir, Gavà, Sarrià-Sant Gervasi, Lleida, Manlleu, Hospitalet, Maresme , Badalona, Valls, Salamús, Esquerra de l’Eixample i dues més a la Seu Nacional de l’ANC els dies 17 i 19 que es podran seguir en directe en streaming. Algunes de les xerrades també es publicaran al Youtube de l’Assemblea.

Aquestes, però, no seran les úniques xerrades. En les properes hores se n’aniran programant més. Per això, us recomanem que consulteu al web de l’Assemblea. Allà, hi penjarem tots els actes que es faran.

Amb l’objectiu de construir llistes unitàries republicanes per a les eleccions municipals del 2019, en funció de la idoneïtat tenint en compte la idiosincràsia de cada municipi, l’ANC donarà veu als socis, mitjançant aquesta pregunta, de resposta binària, sí o no:

Ratifiqueu el posicionament adoptat pel SN, respecte de les EM19, en el sentit de potenciar i/o impulsar unes primàries obertes a la ciutadania i als representants de partits polítics, per conformar candidatures unitàries independentistes amb l’objectiu d’assolir alcaldies republicanes en el màxim nombre de municipis?

Us animem a assistir a les xerrades per conèixer el projecte amb més profunditat i resoldre qualsevol dubte que tingueu. Del 22 al 25 de juliol, participeu a les votacions! Despleguem la República a cada municipi!

Comunicació Interna
Assemblea Nacional Catalana

Desplaça cap amunt