Diada amb els Avis i Àvies de Reus

Avui, uns quants membres de la sectorial de Jubilats de l’ANC han participat a l’acte diari que el avis i àvies de Reus fan desde fa més de 6 mesos, sempre a la mateixa hora, tres quarts de dotze, s’apleguen a la plaça Mercadal (plaça central de la vila on hi ha també l’Ajuntament de la ciutat) i comença una caminada fent toms a la plaça fins les 12 en punt, moment en que tots plegats i en una sola veu criden les consignes de “llibertat presos polítics”, per acabar en un moment molt emotiu es canta els Segadors i micròfon en mà diuen quants han estat en la caminada (aquest dia 176 persones),  agraeixen a tots els participants que l’han fet possible i “apa nois fins demà”, i així cada dia.

Es fa evident que actes com aquests sumen i molt a la nostra causa, recolzem aquestes iniciatives i fem ni de noves, que totes juntes per petites que semblin en condueixen cap aquest nou país que tan desitgem.

Tot seguit, els avis i àvies de Reus, van tenir l’amabilitat de fer-nos un tastet de la seva història cultural fen-nos una visita guiada al Centre le Lectura on vam poder gaudir d’una exposició titulada «El Procés a punta de Bic» de Jordi Magrià , podeu veure un ejemple en aquest link. https://www.centrelectura.cat/cdlweb/?p=3880.

El segon tastet fou una mica més lúdic doncs ens van convidar a un vermut de Reus al Museu del Vermut.

Per acabar aquesta magnífica jornada, vam gaudir d’un excel·lent dinar de germanor on vam posar en comú els nostres i seus projectes per alliberar el presos i exiliats polítics i culminar el procés cap a la república Catalana.

Gràcies Avis i Àvies de Reus per aquest dia inolvidable.

Desplaça cap amunt