Tàrraco Arena “Votarem”

El cel amenaçava pluja, la gent de la ciutat al carrer i els autocars no paraven d’arribar de poblacions veïnes i de reu de Catalunya.

Una hora abans de començar, els carres del voltant ja estaven plens de gent fent cues ordenades per poder accedir-hi i mitja hora avanç la plaça és plena com un ou, hi ha més de 8.000 persones dintre i fora, els carrers segueixen plens de gent que no han pogut entrar.

L’organització és impecable. Tot organitzat, files ordenades per a entrar sense aglomeracions. Cares d’alegria. Com si les querelles i les amenaces ja no fessin efecte entre la gent. La il·lusió guanya la por. I la guanya per golejada. El país s’ha alçat també a Tarragona i ara camina decididament.

Crits d’independència, votarem i no tinc por, ensordeixen la plaça, els oradors, primer els representants del partits polítics, contesten reafirmant “el Sí, de Catalunya Estat, que no té por de decidir”, o “guanyarem el referèndum perquè estem units davant l’oportunitat de construir una República “lliure” i “digne”.

La cloenda la fan el Vicepresident Oriol Junqueras i el President Carles Puigdemont.

Ambdós al confirmat que “SÍ” votarem, que hi haurà col·legis electoral, urnes i paperetes, però també,  el Vicepresident Junqueras ha destacat que “No tot està fet”, però tot “depèn de nosaltres”, i ha demanat sortir massivament el proper 1 d’octubre.

Per la seva banda, el President Puigdemont a demanat a tots aquells que tinguin dubtes de cara al referèndum, que no apostin pels que “ens volen deixar a les fosques”, sinó per aquells que “volen posar llum a una foscor que ja fa massa anys que dura.

Deixa el teu comentari

Desplaça cap amunt