Jo votaré SÍ, i no em sento independentista

Pere Gabarra

Es curiós que per aquesta persona entrevistada avui a Vilaweb, no cal ser independentista per votar SI el proper 1-O.
Per mi, i suposo que per molts de nosaltres, deu ser una novetat. Potser fins ara ens pensàvem que només els indepes votariem que SI.

Ara fa uns anys, cap al 2012, el primer coordinador de la sectorial i jo com a secretari, contactàrem els iaioflautes que en aquells moments eren molt coneguts públicament per les seves ¨ocupacions/protestes¨ a bancs, empreses i centres oficials.

Voliem saber si estaven interessats en apuntar-se a la nostra sectorial o si podiem fer algunes coses junts. La resposta que varem tenir dels responsables, fou que ells no estaven per aquestes ¨coses¨ de la independència. Algún parlava català, peró cap de les 3 o 4 persones amb que varem parlar era de llengua mare catalana i totes les seves comunicacions tant públiques com privades les feien en castellà

No recordo si l’entrevistat era en aquella reunió però el que sí és important és veure cóm ha evolucionat en cinc anys, gent que ni era ni es indepe, pero en canvi s’han adonat que el país on viuen, on vivim, necesita un canvi per a millor i que votaran SI el proper 1-0.

I això també es una situació que demostra que per volver un país millor, no cal ser un català identitari com es deia en la meva anterior aportació a aquest blog sino que el que és important per tots, es voler un país millor per nosaltres, pero sobre tot pels nostres fills i nets.

Podeu llegir l’entrevista a Celestino Sánchez, que diu que votará SÍ però, no se sent independentista.

http://www.vilaweb.cat/noticies/celestino-sanchez-jo-votare-si-pero-es-curios-perque-no-em-sento-independentista/

Salutacions cordials.

Pere Gabarra
Sectorial de Jubilats ANC

Desplaça cap amunt