DINAR HOMENATGE AL NOSTRE COORDINADOR JOSEP JANÉS

El passat 23 de Febrer es va organitzar un dinar-homenatge al nostre company Josep Janés com agraïment a la feina feta durant més de 3 anys. Seguint les normes de l’ANC va dimitir per deixar pas a un nou coordinador elegit per majoria, en Josep M. de Fàbregues.

En total ens vàrem aplegar 42 persones entre els companys del grup de treball i els seus cònjuges.

El nou coordinador, en Josep M. de Fàbregues va fer una introducció-lloança del Josep Janés, i acte seguit fou el mateix Janés qui ens va fer un breu discurs d’agraïment .

Els companys del Grup de Treball van voler aprofitar l’acte per expressar també el seu reconeixement a en Pere Gabarra, que ha estat un dels fundadors de la Sectorial i ànima de la mateixa, a més d’un excel·lent i documentat orador que ha desenvolupat una feina extraordinària. En Josep Janés va glosar la seva figura entre els aplaudiments dels assistents.

Vàrem tenir també una convidada especial, na Patrícia Gabancho perquè ens fes una xerrada acabant amb els preguntes dels assistents.

La Patrícia Gabancho es l’actual Vicepresidenta del Ateneu Barcelonès i articulista política i autora de llibres de ficció entre el que es va destacar el que va escriure l’any 2009 ¨Crònica de la Independència¨ com una visió del futur de la nova República Catalana.

Com a periodista i persona que es mou prop del que passa al país ens va donar la seva visió personal dels esdeveniments actuals al país amb el referèndum com a objectiu per portar-nos a la Independència.

Després hi va haver un torn de preguntes i d’opinions dels companys a la Sra. Gabancho I que amb les seves respostes, ens va portar al final del acte.

Desplaça cap amunt