Bon Nadal

Benvolgut jubilat/Benvolguda jubilada:

Sembla que hagi passat una eternitat, però tan sols fa 3 mesos i alguns dies. Molts tenien por de que les manifestacions de Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona fossin un fracàs. Parlem del passat 11 de setembre com deuen haver endevinat.  Però quina va ser la realitat? Doncs que la gentada va desbordar els recintes de les concentracions a les 5 ciutats. Altre vegada un gran èxit.

Ara estem a les portes d’un nou any, el 2017. N’hi ha que tornen a tenir pors i dubtes. Voleu dir que podrem fer el Referèndum? Voleu dir que si el fem, guanyarà el Sí?

Prou de dubtes i pors. Hem arribat fins aquí perquè molts i moltes ho hem volgut. Si ho volem, podrem. Farem el Referèndum i el guanyarem si ens ho creiem, si volem i lluitem per la independència com ho hem fet aquests darrers 5 anys. El tram final d’una cursa és sempre molt dur, però només s’arriba a la meta si es fa l’esforç final.

Pels nostres fills i filles, pels nostres nets i netes, gaudim amb ells d’aquest Nadal. Per ells no defallim.  L’any nou 2017 ens ha de portar a la meta. Som-hi!!

L’equip de treball de la sectorial de Jubilats us desitja un BON NADAL i un FELIÇ 2017

Desplaça cap amunt