La força dels Jubilats

Excel·lent diada de l’Assemblea de Jubilats de l’ANC.

El dia 4 d’Octubre vam tenir l’Assemblea anual de la sectorial de Jubilats de l’ANC, la podem qualificar d’excel·lent tan pel que fa l’organització, els conferenciants i també pel contingut dels temes tractats.

Com estava previst, van assistir els Srs. Eduardo Reyes, Lluís Llach i el nostre president Jordi Sánchez. Tots tres van coincidir en destacar la tasca que desenvolupa la nostra sectorial i no es van cansar de repetir la importància que te la labor de divulgació i informació que estem donant en els centenars de xarrades que hem fet per tota la geografia del nostre país.

Cal destacar la gran quantitat d’intervencions, en format de pregunta escrita, que els assistents a l’Assemblea van dirigir als nostres convidats, cap pregunta es va defugir i totes van ser extensament contestades.

Agraïm a tothom per la seva assistència i especialment als qui ens van fer gaudir amb les seves paraules.

Podeu veure un vídeo resum

 

Desplaça cap amunt