Consulta Interna ANC

Voldríem informar-vos que a partir d’avui ja es pot votar telemàticament a la consulta interna sobre la pertinença de demanar a les nostres institucions la celebració d’un Referèndum d’Independència vinculant. Podeu votar telemàticament des d’avui fins al pròxim dissabte 16 de juliol a les 14:00 a través del nostre web o mitjançant el següent enllaç: Vot telemàtic

Si el que voleu és votar presencialment, podreu fer-ho divendres 15 (de 17:00 a 21:00) o dissabte 16 (de 10:00 a 14:00). Podeu consultar al nostre web o aquí les seus electorals.

En cas que tingueu qualsevol dubte pràctic o incidència podeu contactar-nos al següent e-mail: juntaconsulta2016@assemblea.cat (si us plau, no contesteu al present correu). Així mateix, podeu visionar aquest vídeo que pretén aclarir qualsevol dubte pràctic sobre la consulta: Vídeo qüestions pràctiques sobre la consulta

Així mateix, aprofitem per fer-vos arribar l’enllaç del vídeo de l’acte central del Barcelonès sobre el Referèndum d’Independència que va tenir lloc ahir amb la presència d’en Jordi Sánchez, la Liz Castro i l’Elisenda Paluzie: Vídeo

Com sabeu, per a l’Assemblea, la participació dels seus membres en la presa de decisions és essencial i, per tant, aprofitem per agrair-vos l’interès mostrat fins ara en aquest assumpte tot cridant-vos a la participació.

Desplaça cap amunt