BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2016

Bon Nadal 2015

Benvolgudes i benvolguts:

L’any 2015 s’acosta al final. Si fem balanç de l’any des del punt de vista de l’ANC, ningú pot dubtar de que ha estat un any important i ple d’èxits. La gegantina manifestació de l’onze de setembre a la Meridiana de Barcelona, el resultat de les eleccions catalanes del 27 de setembre i de les eleccions espanyoles del 20 de desembre en que han estat escollits més diputats independentistes que mai, el fet de que la nostra primera presidenta, Carme Forcadell, sigui ara la presidenta del Parlament, així com l’acord del Parlament de Catalunya del 9 de novembre son exemples dels èxits esmentats.

Però ens enganyaríem si no fóssim capaços de veure, com va dir el poeta “…se hace camino al andar….”, és a dir, hem fet molta feina, però en queda molta per fer. Caldrà que l’any nou  continuï la nostra generositat, intel·ligència i ferma voluntat per continuar el camí cap a la plena llibertat de Catalunya.

Mentrestant l’equip de la sectorial de jubilats de l’ANC us desitgem que passeu unes bones festes amb els vostres familiars i amics i que aprofitem l’arribada de l’any nou per, com diuen els joves, per carregar les piles i continuar passant pantalles, o sigui, que malgrat les dificultats, la independència només depèn de la nostra voluntat. Si aquesta decau, no hi arribarem. Si persistim guanyarem. Només depèn de nosaltres, sobretot de nosaltres.

Sectorial de Jubilats

VISCA CATALUNYA LLIURE.  VISCA LA REPÚBLICA CATALANA

Desplaça cap amunt