Donem arguments a favor de la independència

explicar

Després d’omplir la Meridiana i convertir-la en una onada de colors gegant, que va enviar una imatge d’il·lusió i civisme al món, l’ANC segueix amb les actuacions de cara a les eleccions més decisives de la nostra història del pròxim 27S.

Avui mateix, l’Assemblea engega la campanya ‘Explicar, ajudar i animar’ que té l’objectiu de donar arguments per a fomentar un debat seriós entorn de l’independentisme, mitjançant accions de proximitat, que es duran a terme a les 50 ciutats més poblades del país, centrant els esforços a Barcelona i Tarragona i les seves àrees metropolitanes.

La campanya consta de tres parts i pretén prendre força aprofitant l’enorme massa social que aplega L’ANC i la seva distribució pel territori. La primera acció vol explicar a tothom que necessitem la independència per aconseguir un futur millor i que és l’única opció real d’aconseguir un canvi.

Dins l’acció d’explicar. L’Assemblea organitzarà entre dimarts 15 i dijous 17 de setembre fins a 17 formacions arreu de Catalunya, aquestes estaran obertes a tothom que vulgui col·laborar amb la campanya.

A més a més des de les assemblees territorials s’estan distribuint grans quantitats de material. Al final de la campanya s’hauran distribuït més de 4.000.000 díptics informatius, diaris i altres documents que adjuntem a continuació:

La República Catalana seguirá siendo Europa:https://assemblea.cat/sites/default/files/material/Catalu%C3%B1a%20continuar%C3%A1%20siendo%20Europa%20-%20CAST.pdf

7 respuestas sobre la independencia:https://assemblea.cat/sites/default/files/material/Diptico7RespuestasSobreLaIndependencia-_CAST.pdf

En la Cataluña independiente seguiré cobrando la pensión y los subsidios:https://assemblea.cat/sites/default/files/material/Pensiones%20y%20subsidios%20-%20ANC.pdf

Pel que fa a les altres dues accions de la campanya, l’Assemblea vol que tothom prengui consciencia a nivell individual per ajudar a exercir el seu dret a vot a tothom que ho necessiti i animar a tots els contactes, amics, familiars i coneguts a participar a les eleccions, evitant que ningú es quedi a casa.

Desplaça cap amunt