NOTICIA INTERESSANT

Llegeixo una noticia al Vilaweb del dia 9 d’agost prou interessant. noticia Vilaweb.

Schausberger_Rede

Un polític del Partit Popular austríac el Sr. Franz Schausberger fa unes declaracions en les que critica la UE perquè no fa res en el cas català, i va més enllà, es permet fer recomanacions a la UE dient: la Unió Europea hauria de desenvolupar un ‘procés d’ampliació interior per a solucionar la qüestió catalana.

I com diu l’article aquest senyor no és qualsevol, el seu partit governa en coalició a Àustria I a més presideix una fundació o Institut: IRE, Institut per les Regions Europees que té com missió: tradueixo el primer i quart paràgrafs.

Els nostres Principis

~ Europeus i regionals

Les nostres activitats s’enfoquen a nivell regional Europeu. Treballem en contacte permanent amb responsables econòmics i polítics i també amb la societat civil de tots els paisos d’Europa. Com a partidaris del procés d’integració Europea ens adherim als principis Europeus de tolerància, enteniment internacional i de subsidiarietat.

~ Sostenibilitat i enfocament orientat positiu 

Més de 100 regions, pobles, ciutats i empreses son membres de l’IRE. La seva connexió és l’interès per convertir les idees en accions i reforçar la importància de les regions i els municipis en el procés de les grans decisions polítiques. L’IRE col·labora amb ells mitjançant una extensa xarxa de responsables polítics, econòmics i de la societat civil i oferint la nostra experiència en àrees de regionalització i descentralització de les diferents àrees polítiques.

Fi de la traducció

Una altra veu que entén que la UE té un problema intern i que com fa el Sr. Rajoy, mira cap un altre costat, fins que el problema li explotarà a les mans, i llavors diran: que ha passat?. Com és que no hem sabut preveure?. I ara que fem?

Pere Gabarra
Responsable activitats adherits
Sectorial Jubilats
ANC

Deixa el teu comentari

Desplaça cap amunt