24 d’abril al Palau Sant Jordi

OBERTES LES INSCRIPCIONS per poder assistir a l’acte del 24 d’abril al Palau Sant Jordi!

TornemLesUrnes

La campanya unitària ARA ÉS L’HORA, encapçalada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), durà a terme el proper divendres 24 d’abril a les 8 del vespre un gran acte al Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta nova mobilització es farà just un mes abans de les eleccions municipals i té com a lema “Tornen les urnes, tornem al carrer!”.

Per tal d’assegurar que s’ocuparan les més de 16.000 places del Palau Sant Jordi, ARA ÉS L’HORA aquest migdia ja s’ha habilitat un sistema d’inscripció i reserva d’invitacions per internet.

L’objectiu és reivindicar la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte, que ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país, comptarà amb actuacions i les intervencions dels representats de les entitats, entre d’altres.

Des de diversos punts del territori ja ha començat la reserva d’autocars per poder assistir a l’acte.

Més informació a www.araeslhora.cat

Desplaça cap amunt