ESTRENA “HISTÒRIA D’UN FUTUR”

El dia 11 de Febrer s’estrenà al cinema Girona de Barcelona el documental “Història d’un Futur”

Malgrat que l’hora de l’estrena coincidia amb el partit del Barça-Villarreal assistiren per damunt de 150 persones.

Entre els més coneguts de la Societat Civil hi havia:

CARME FORCADELL I JAUME TERRIBAS DE L’ANC

MIQUEL ESQUIROL DE OMNIUM CULTURAL

ISABEL HELENA MARTI I RAMON VALIMAÑAS DE SOBIRANIA I JUSTICIA

ALBERT PONT I JORDI MILLA DEL CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS

EDUARDO REYES DE SUMATE

MONTSERRAT CARULLA

NURIA FELIU

 L’estrena fou un èxit,  els 8 protagonistes , dos dels quals ja no son entre nosaltres, van explicar els seus pensaments sobre temes cabdals com van passar la Guerra civil, (dos d’ells del bàndol ¨NACIONAL¨ ) i com tots plegats han arribat a conclusions similar, sobre Catalunya la llengua, la cultura, l’economia, les pensions i en resum el que més li convé com a país per superar les mancances que tenim com a país.

 El públic va sortir molt satisfet del que havia vist, no solament per les opinions dels protagonistes sinó també per la qualitat de la pel·lícula i de com està estructurada, digne de professionals encara que fou produïda per un grup de aficionats.

 Abans de la projecció el nostre company Pere Gabarra feu una introducció d’agraïment i seguidament hi hagué una taula rodona amb quatre dels protagonistes, el productor i el director, i moderada pel nostre company Josep Janés.

 Les projeccions continuaran els dimecres 18 i 25 de Febrer i 4 de Març

Deixa el teu comentari

Desplaça cap amunt