Adrià Alsina

Va néixer a Barcelona el 1982, de pare català i mare portuguesa.

Ja als 14 anys es va presentar a una ràdio lliure de Barcelona dient que faria qualsevol cosa que necessitessin. Ha treballat per tot tipus de mitjans com Ràdio Sant CugatVilaweb,  Dossier Econòmic,  TV3 o Bloomberg TV, on va presentar les notícies del canal en espanyol.

Mentrestant, es va llicenciar en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, en Periodisme per la Pompeu Fabra. Més tard, va fer un màster en Comerç Internacional a Madrid i un altre de Comunicació Global a Hong Kong.

Des de llavors, ha treballat com a consultor de comunicació internacional per organitzacions com el Banc Mundial, l’OCDE o el Banc Interamericà de Desenvolupament.

Adjunt trobareu un article (Propaganda i burla el 1713 ) publicat a la seva web en el que podreu llegir la introducció que ha fet d’un treball escrit el 1713.

També, podeu llegir la seva edició en castellà contemporani del llibre (Crisol de Fidelitat) on es relata la “Manifestació que fa el Principat de Catalunya de les causes d’alta congruència que ha obligat a romandre les armes per defensar la llibertat”

2 comentaris a “Adrià Alsina”

Deixa el teu comentari

Desplaça cap amunt