Activitat en el procés d’autoinculpació

“El dia 23 devant del Palau de Justicia de Barcelona, seu de l’Audiència i juntament amb altres centenars de persones uns quants representants de la Sectorial de Jubilats de l’ANC, varem respondre a la crida que va fer l’ANC i poguerem presentar el document al personal que en va atendre de manera prou amablement i en català. El personal ens va retornar una còpia del document amb el segell de: TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUNYA – SALA CIVIL I PENAL i també ens van donar un document amb el text:

DILIGENCIA DE RATIFICACIÓ BARCELONA, 23 DE DESEMBRE DE 2014 En el dia de la data comparéix a la Secretaria d’aquesta Sala i a presència Judicial el Sr. (nom del autoinculpat) qui s’identifica mitjançant l’exhibició de DNI, i en aquest acte ratifica el contingut del escrit que presenta. En dono fe.

Tot estava molt ben organitzat, amb els mossos que treballen habitualment al Palau de Justicia i voluntaris de l’ANC assegurant que desde el carrer fins a l’oficina de l’Audiència ni ens perdessim ni en féssim cap de grossa.

Els Jubilats varem montar una petita taula per ajudar la gent que venia sense el document imprés a que ho pogués fer i a part de companys jubilats altres persones també van poder omplir el seu document que els varem proporcionar.

La presentació dels documents va començar a les 12:30 del migdia i va acabar a les 15:00 amb molta gent que era al final de la cua no va poder fer-ho.

Les autoinculpacions però no s’han acabat, acaben de començar i per tots aquells que encara no ho han fet, us podeu posar en contacte amb la vostra territorial de l’ANC per fer-ho de manera organizada i en grup.

Desplaça cap amunt