Les Pensions en una Catalunya Independent

Cinc experts economistes catalans en parlen

El passat 3 de novembre, el programa 23 24 del canal 3/24 de Televisió de Catalunya, va tractar sobre les pensions en una Catalunya independent. Cinc experts economistes catalans (David Ros, Miren Etxezarreta, Modest Guinjoan, Francesc Granell i Miquel Puig), moderats per Agustí Esteve, el conductor del programa, van intervenir en directe exposant les seves opinions sobre la viabilitat actual de les pensions en una Catalunya independent.

Al llarg del programa es van anar incloent aportacions enregistrades d’altres experts i polítics, la qual cosa va donar lloc a un interessant debat perfectament intel·ligible per al públic menys avesat en la matèria econòmica.

Podeu veure el vídeo complert a :

Futur de les pensions en una Catalunya Independent

Desplaça cap amunt